Tietoa meistä

Olemme kotimainen puupellettien valmistaja ja -toimittaja

Me Luumäen Pelletillä haluamme tarjota jokaiselle vihreää vaihtoehtoa energian ja lämmön tuotantoon. Tuotamme tehtaallamme Luumäellä ympäristöystävällistä pellettiä ja toimitamme sitä niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Lisäksi pellettimme sopivat kuivikekäyttöön. Raaka-aineena käytämme kotimaisesta metsäteollisuudesta sivutuotteena syntynyttä puujätettä – ja tämän kaiken teemme täysin ilman hiilidioksidipäästöjä.

Ekologisuus edellä vuodesta 2021

100 %
hiilidioksidivapaa tuotanto
6,6 t.
pellettiä tunnissa
4
eri pellettilaatua
100 %
puujätteen hyötykäyttö

Missio & Visio

Haluamme mullistaa energian hankinnan. Olemme sitoutuneet puolustamaan ympäristönsuojelua ja käynnistämään kestävän vallankumouksen, joka tasoittaa tietä vihreämmälle tulevaisuudelle. Tehokkuutemme on vertaansa vailla ja toimimme vankan kestävyyden ja laadun periaatteiden ohjaamana. Tavoitteenamme on olla Suomen uusiutuvan energian alan edelläkävijä ja nousta huippuluokan kiinteiden uusiutuvien polttoaineiden, pellettien ja hakkeen, toimittajaksi.

Asiakkaitamme ovat

  • Yksityiset kotitaloudet
  • Teollisuuslaitokset
  • Lämmityslaitokset
  • Sähkölaitokset
  • Jälleenmyyjät

PEFC-metsäsertifiointi

Tuote, jolla on PEFC-sertifioidun materiaalin tuotemerkki ja/tai merkintä, vakuuttaa toimijat ja kuluttajat siitä, että kyseisen tuotteen valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat peräisin kestävästi hoidetuista metsistä.

Heräsikö kysyttävää? Tutustu useimmin kysyttyihin kysymyksiin.