Tuotteet & palvelut

Asiointi kanssamme on erittäin helppoa ja nopeaa

  • Tilaa tuotteet suoraan netistä verkkokaupastamme, tarjouspyynnöllä tai ota yhteys myyntipäällikköömme. Liity myös Pellettiklubiin, jossa saat pelletit helposti, edullisesti ja nopeasti.

  • Tämän jälkeen saat tilausvahvistuksen, jossa saat tiedon toimitusajankohdasta. Saat lisäksi puhelinsoiton ajojen järjestäjältä, joka varmistaa sopivan toimitusajankohdan ja järjestää oikeanlaisen kuljetuskaluston purkamista varten. Vuosisopimuksissa sinulle tehdään alustava toimitusaikataulu.

  • Nouda tilauksesi logistiikkapisteiltämme Luumäeltä, Oulusta tai Vantaalta, tai tilaa kuljetus lähelle sinua. Voit myös noutaa tuotteet ajoreittimme varrelta.

  • Yksityisasiakkaille on lisäksi tarjolla SVEA-osamaksu, esim. 10 kk, 12 kk, 24 kk tai 36 kk sopimuksella.

Pelletit, polttimet ja hakkeet

Pellettilämmitys on edullista, ekologista ja energiatehokasta. Yksi tonni uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja puupellettejä vastaa 2,8 tynnyriä polttoöljyä. Luumäen pelletiltä voit helposti tilata vaikka 15 kg:n tai 500 kg:n tilauksia tai koko lavallisen vuodeksi.

Tuotannossamme syntyy neljää eri laatua eri käyttötarkoituksiin. Kaikki pellettimme valmistetaan sertifioidusta raaka-aineesta ja toimintamme on ENPlus sertifioinnin alaisena.

Aluspellillinen poltin tarjoaa lämpötehokkuutta ja turvallisuutta. Yhdellä täytöllä palaa kerralla 4kg pellettiä.  Poltintuotteillamme on ikuinen takuu, ei koske paloverkkoa. Teemme yhteistyötä lukuisten poltinvalmistajien kanssa takaaksemme polttimiemme optimaalisen toiminnan ja kestävyyden. Polttimen avulla, saat pelleteistä mahdollisimman ison lämmityshyödyn.


Pellettimäärät heti toimitukseen

Tarvitsetko pikimmiten pellettejä kotisi tai mökkisi lämmitystarpeisiin? Meille Luumäen Pelletillä on ensisijaisen tärkeää, että sinä saat pellettisi nopeasti ja helposti. Tämän ansiosta voit luottaa siihen, että varastostamme löytyy aina tarjontaa välittömiä tilauksia varten. Tarkasta varastotilanne oheisesta linkistä ja tilaa pelletit kätevästi lähellesi.

Meillä voit maksaa myös Svea-osamaksulla

Kysyttävää tuotteista ja palveluista? Me autamme.

Risto Hoikkaniemi

Myyntipäällikkö

risto@pelletti.fi

Puh. +358 50 4414 539

Seija Myllymaa

Ostopäällikkö

seija.myllymaa@pelletti.fi

Puh. +358 50 464 5643

Jarkko Haarala

Logistiikkapäällikkö / Ajojärjestely

jarkko@pelletti.fi

Puh. +358 44 248 6269